Despre House M.D.

Abordarea filmului este una neobişnuită, doctorii din film rezolvând cazuri în care ‘răul’ este considerat o boala. Personajul principal este doctorul Gregory House (Hugh Laurie ), un individ nepoliticos, arogant, cinic, mizantrop, un om dificil şi controversat, care nu are încredere în nimeni, cu atât mai puţin în pacienţii lui.

El şi echipa lui de medici încearcă să vindece oameni obişnuiţi, foarte bolnavi, din Statele Unite.
Personajul central, Gregory House, este lipsit de orice maniere şi, dacă ar putea, ar fi în stare să nu vorbească nici măcar cu pacienţii lui.

Şi pentru că se confruntă zilnic cu propria boală (provenită de la un accident din trecut) el poartă un baston tot timpul, care îi subliniază şi mai mult atitudinea brutală, deloc prietenoasă.
Deşi comportamentul lui atinge adesea limitele antisocialului, House este un diagnostician genial a cărui gândire neconvenţională şi instincte fără cusur îi aduc respect din partea tuturor celor care îl cunosc. Un specialist în boli infecţioase, el se iniţiază în provocarea de a rezolva şi a pune cap la cap problemele pacienţilor pentru a salva vieţile lor.

[Informaţii preluate de pe cinemarx.ro]

Despre site

Prin acest website încercăm să vă ţinem la zi cu serialul House MD şi cu tot ce este legat de acesta. Aici veţi găsi un ghid al episoadelor, biografii, fotografii, spoilere, melodii şi diverse informaţii legate de serial şi de actori.

2 Răspunsuri la “Despre”

  1. Marian Sz. says:

    Salut. In primul rând, felicitări pentru acest site. Eşti cam singurul român care a reuşit să aducă un mic tribut serialului House MD prin crearea acestui site.

    Dar am o întrebare, ţinând cont că site-ul este destul de populat. Nu poţi extinde site-ul, creându-i şi o comunitate? Un forum, în care să se adune fanii serialului şi să discute?

  2. Ady says:

    Nu stiu ce sa zic…serialul s-a terminat deci nu cred ca mai are rost. Si eu nu am mai avut timp sa ma ocup de site in ultima vreme..,

Lasă un Răspuns